Lad os vurdere din sag om opholdstilladelse

Vi tilbyder juridisk vurdering og rådgivning vedrørende sager om opholdstilladelse og permanent opholdstilladelse efter de danske regler og de særlige EU regler. Hos Sikker Familiesammenføring er vi professionelle og tager os tid til at forstå netop din sag. Hvad enten du ønsker at klage over et afslag eller har brug for juridisk rådgivning til at navigere i reglerne for opholdstilladelse, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder grundig vejledning og vores arbejde drives af oprigtigt ønske om, at du får det resultat, som du ønsker.

 

Procedurer ved juridisk rådgivning – Opholdstilladelse

Vi tilbyder som den eneste i branchen en gratis vurdering af din sag om opholdstilladelse eller permanent opholdstilladelse. Dette gør vi, før vi tager sagen.

Når vi skal vurdere din sag, foregår det i tæt dialog med dig, hvor vi taler sagen igennem. Her vurderer vi, hvor sagen står i forhold til gældende udlændingeret. Når vi tilbyder en sådan vurdering, er det for, at der ikke skal opstå unødvendige skuffelser. Vi lægger vægt på klar og ærlig kommunikation, og vi tilbyder i sidste ende kun at tage din sag, hvis vi tror på, at den kan blive godkendt – eller at det ønskede resultat kan opnås. Dét er vores primære mål.

 

På disse områder, kan vi ikke tilbyde vores hjælp:

Vi arbejder ikke med asylsager og sager om arbejdstilladelser.

Har du brug for

juridisk rådgivning?

Ønsker du rådgivning omkring en sag om opholdstilladelse eller permanent opholdstilladelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder dig en gratis vurdering, før vi tager din sag. Vi tager kun din sag, hvis vi tror på, at den kan få det ønskede resultat. Ligesom vi fortæller dig, hvis vi ikke regner med, at din sag kan godkendes. Hos os får du klar besked. Tager vi din sag, får du en fast pris og en sikker sag. Vi ser frem til at hjælpe dig trygt igennem din sag til et sikkert resultat.

Kontakt os i dag