Familiesammenføring

Kontakt os i dag

Lad os vurdere din sag om familiesammenføring

Vi tilbyder juridisk vurdering og rådgivning af sager indenfor familiesammenføring. Hos Sikker Familiesammenføring sørger vi for familiesammenføring efter EU reglerne og de danske regler. Også hvis du ønsker at klage over et afslag eller har brug for juridisk rådgivning til at navigere i reglerne for familiesammenføring, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder grundig vejledning og vores arbejde drives af oprigtigt ønske om, at du får det resultat, som du ønsker.

 

Vi kan hjælpe dig med at navigere i EU-reglerne

Vi arbejder med sager inden for familiesammenføring, og tilbyder også professionel rådgivning af sager, der er berørt af de danske regler og de særlige EU-regler. Hvis du har brug for hjælp til en sag vedrørende familiesammenføring, så er vi klar til at hjælpe dig.

Procedurer ved juridisk rådgivning – Familiesammenføring

Før vi tager din sag, tilbyder vi, som de eneste i branchen, en gratis vurdering. Det betyder at vi er i tæt dialog med dig, hvor vi taler sagen igennem. Her vurderer vi, hvor sagen står i forhold til gældende udlændingeret og evt. EU-regler. Når vi tilbyder sådan en vurdering, er det for, at der ikke opstår unødvendige skuffelser. Vi lægger vægt på klar og ærlig kommunikation, og vi tilbyder i sidste ende kun at tage din sag, hvis vi tror på, at den kan blive godkendt – eller at det ønskede resultat kan opnås. Dette er vores primære opgave.

Har du brug for

juridisk rådgivning?

Hvis du har en sag om familiesammenføring, som du ønsker vores rådgivning omkring, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder dig en gratis vurdering, før vi tager din sag. Ligesom vi fortæller dig, hvis vi ikke regner med, at din sag kan godkendes. Hos os får du klar besked. Tager vi din sag, får du en fast pris og en sikker sag. Vi ser frem til at hjælpe dig trygt igennem din sag til et sikkert resultat.

Kontakt os i dag