KONTAKT OS I DAG:   +45 42 55 87 37  |  advo@jures.dk

Blog | Sikker Familiesammenføring

Læs om, hvem der kan opnå familiesammenføring, hvilke krav du skal opfylde og meget mere.

 • 08/04/2024 0 Kommentarer
  Hvilke krav skal man opfylde for at få permanent opholdstilladelse?

  Drømmer du om at bo permanent i Danmark? Bor du her allerede med en midlertidig opholdstilladelse, og betaler du mange penge for at få den jævnligt fornyet?

  Hos Sikker Familiesammenføring har vi selv oplevet, hvor vanskeligt det kan være at forstå de komplicerede regler om opholdstilladelse, og hvor dyrt det kan blive at få fornyet opholdstilladelsen igen og igen. 

  Herunder kan du læse mere om, hvem der kan få permanent opholdstilladelse, hvilke krav du skal leve op til på nuværende tidspunkt og hvordan en jurist kan hjælpe dig med at forstå dine muligheder.

  Læs mere
 • familiesammenføring
  08/03/2024 0 Kommentarer
  Få hjælp til familiesammenføring af specialiseret jurist

   

  Det kan være en overvældende proces at søge om familiesammenføring, fordi det kræver et omfattende kendskab til komplicerede juridiske procedurer. For mange mennesker bliver det en frustrerende og umulig rejse, der tager ubønhørlig lang tid og desværre kan ende med afslag. At leve i uvished om, hvornår man kan starte sit liv sammen i Danmark, og om det overhovedet er muligt, er desværre et hårdt vilkår for mange, indtil de modtager afgørelse fra Udlændingestyrelsen.

  Heldigvis kan du opnå mange fordele ved at inddrage en specialiseret jurist. Hos Sikker Familiesammenføring kan vores erfaring og viden for eksempel gøre processen mere overkommelig og succesfuld. I artiklen herunder kan du læse, hvordan du kan spare penge og tid samt opnå et bedre resultat ved at få hjælp til familiesammenføring af en specialiseret jurist, så du hurtigere kan genforenes med dine nærmeste.

  Læs mere
 • 23/02/2024 0 Kommentarer
  Familiesammenføring – krav: Få overblik over reglerne

   

  At få din partner og dit barn til Danmark kan være en kompliceret og opslidende proces, der tærer psykisk på hele familien. Mange har svært ved at finde tid og mentalt overskud til at sætte sig ind i og forstå de mange krav, der er for familiesammenføring. Det kan også være, du allerede har fået afslag og ikke forstår hvorfor, og at du ikke kan komme videre i sagen.

   

  Hos Sikker Familiesammenføring har vi mange års erfaring i vejlede og vi kan sørge for, at du kommer sikkert gennem processen, så I kan starte jeres nye liv sammen i Danmark. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvem der kan få familiesammenføring, hvordan du får styr på de forskellige krav, og hvorfor du med fordel kan få hjælp af en jurist.

   

  Læs mere